Ingrediente
●
Zahăr
1.5 pahare
pahar=250ml
●
Făină albă calitate superioară
1.5 pahare
●
Praf de copt
2 lingurite
●
Ulei de floarea-soarelui
3 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Brânza se trece printr-o sită metalică - dacă nu aveți sită, o pasați bine cu un blender/robot.
Dacă nu aveți și blender, să cumpărați brânzică mai fină, nu din aceea grunjoasă.
Pas 2
Adăugați ouăle și zahărul în bolul cu brânză - amestecați cu un tel.
Pas 3
Untul topit și răcorit puțin se adaugă în compoziția de brânză, amestecați.
Pas 4
Urmează cacao și uleiul, amestecați.
Pas 5
Și ultima este făina cu praful de copt - amestecați bine, trebuie să vă iasă un aluat mai des și gros.
Pas 6
Turnați compoziția într-o tavă de chec așternută cu hârtie de copt.
Eu am folosit forma de chec din silicon "Coroniță" de la Tupperware și nu am mai folosit hârtie de copt.
Pas 7
Coaceți checul timp de 35-40 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 grade. Testați cu scobitoarea.
Pas 8
Îl scoateți din formă și lăsați să se răcorească.
Pas 9
Pofticioșii pot să taie din el și cât este cald :)
Bun, bun - sigur o să-l aprecieze toată familia.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
Timp de preparare:
35 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (11 voturi)