Ingrediente
●
Nuci măcinate
2 linguri
●
Sare
0.5 lingurite
și piper măcinat
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Carnea se spală bine, se taie cubulețe și o căliți în puțin ulei.
Când se rumenește ușor, adăugați puțină sare și piper.
Pas 2
Desfaceți rodia și adunați bobițele într-o farfurie.
Pas 3
Cartofii și sfecla se fierb, se curăță și se răcoresc bine.
Pas 4
Sfecla se dă prin răzătoarea medie, adăugați nucile măcinate și o jumătate de linguriță de sare - amestecați bine.
Pas 5
Și începem să montăm salata - puneți în mijlocul unei farfurii un pahar și în jurul lui aranjați cartofii dați prin răzătoare - vedeți poza. Se unge bine cu maioneză.
Pas 6
Carnea se pune peste stratul de cartofi.
Pas 7
Apoi puneți amestecul de sfeclă și nuci, nivelați bine și dați forma rotundă.
Pas 9
Și peste maioneză atent presărați bobițele de rodie, să acopere complet suprafața salatei.
Pas 10
Scoateți atent paharul din mijloc, și puteți să o serviți ca atare, sau puțină verdeață în mijloc.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 kg
(1)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
120 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)