Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Praf de copt
1 lingurita
●
Dulceață
150 g
sau oricare alt gem puțin mai lichid, și de preferat fără bucăți mari de fructe
●
Ulei de floarea-soarelui
80 ml
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
În primul rând când vă apucați de rețetă, puneți cuptorul să se preîncălzească la 200 grade.
Apoi, amestecați într-un bol făina, cacao, praful de copt și sarea.
Pas 2
Într-un alt bol amestecați dulceața, zahărul și uleiul.
Pas 3
Adăugați jumătate din ingredientele uscate în bolul cu dulceață. Amestecați cu un tel sau lingură.
Pas 4
Apoi adăugați restul de compoziție uscată, dar nu toată odată - în 2-3 reprize ca să nu fie cumva aluatul prea tare.
La mine a ieșit perfect din aceste cantități, nu mi-a rămas deloc amestecul de făină.
Pas 5
Frământați aluatul 2-3 minute cu mâinile, o să vă iasă o cocă foarte plăcută și moale, deloc lipicioasă.
Pas 6
Cu mâinile rupeți bucățele de aluat, le modelați biluțe apoi ușor se presează să fie biscuiți cam de 1 cm grosime. Se aranjează într-o tavă teflonată sau așternută cu hârtie de copt.
Pas 7
Le puneți în cuptorul preîncălzit bine, și lăsați 10 minute - nu mai mult!
Imediat cum le scoateți o să vă pară că sunt moi, dar le lăsați așa în tavă până se răcesc complet.
Veți observa că vor avea textura perfectă, dar dacă cumva le lăsați mai mult în cuptor se vor întări prea tare.
Pas 8
Foarte buni, și nu numai în post:)
Poftă Bună!
Cantitate:
18 buc
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
20 min
Data publicării:
Notă:
5 (17 voturi)